Warning: copy(/var/www/vhosts/labotigadelapell.cat/httpdocs//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/labotigadelapell.cat/httpdocs/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Reparació de peces de pell i cuir - La Botiga de la pell

Reparació de peces de pell i cuir

La Botiga de la Pell és especialista en arreglar peces d'ant, napa, double face i cuir.

REPARACIÓ PROFESSIONAL DE PECES DE PELL O CUIR A BARCELONA

Reparar les seves pells, el nostre orgull

Per a moltes dones i homes, un abric de pell representa el més alt estàndard d’elegància. També pot representar una important inversió digna de ser portada amb orgull. Però què passa si li passa alguna cosa?

El dany d’una peça pell pot ocórrer des del desgast normal fins a un accident més complex. Per exemple, se li pot danyar la peça.

Si el seu abric ja està danyat, pot ser que es pregunti de quin recurs disposa per a la restauració.

Amb més de 30 anys en la indústria, La Botiga de la Pell és la solució intel·ligent per a qualsevol tipus de reparació de pells. Les peces de pell són el nostre orgull i alegria, el que significa que tractarem el seu abric o peça amb el més alt nivell de respecte i cura.

El nostre equip d’experts és aquí per respondre qualsevol pregunta i guiar-lo a través del nostre procés integral de reparació de pells.

Experts pelleters – La Botiga de la Pell

La diferència de La Botiga de la Pell és el nostre equip de mestres pelleters. Convertir-se en un mestre pelleter requereix anys d’entrenament intens amb els mestres de la indústria pelletera. El domini de la pell és un talent únic, i estem emocionats de tenir tal habilitat darrere del nostre equip de pelleters.

Quan porti la seva pell, començarem la nostra consulta amb vostè. Li farem preguntes sobre la història del seu peça de pell mentre completem el nostre examen complet. En primer lloc, el nostre equip inspecciona l’estat de la pell.

Prestem especial atenció a les àrees vulnerables, incloent les costures de les espatlles, els tancaments davanters i les butxaques. El folre de l’abric pot patir danys menors al voltant del coll i les mànigues.

Petits rascades en aquestes àrees són el tipus més comú de reparacions. Però no es preocupi si el seu abric té un dany més greu. Tenim una àmplia experiència en importants reparacions de peces de pell, com la substitució de tot el folre de seda o pells senceres. Si necessitem reemplaçar una part del seu abric, trobarem acuradament la combinació perfecta per al seu disseny.

Quan fem reparacions de pells, obrim el folre per fer les reparacions des de l’interior. Aquests tipus de reparacions duren més temps i no seran visibles des de l’exterior de la capa.

Té un abric de pell, napa, davant o fins i tot cuir? La Botiga de la Pell també repara aquests materials!

És important examinar periòdicament la seva pell per detectar qualsevol imperfecció. Si trobes un petit estrip, potser no et preocupis massa, però porta’l al nostre equip. Un estrip de menor importància pot conduir a un reemplaçament més costós de la secció. També podem fer una cirurgia estètica menor per treure el desgast dels punys, butxaques i vores.

El manteniment regular és essencial per protegir la plenitud del seu abric. Els nostres especialistes en reparació de pells són capaços de mantenir la bellesa de la seva pell durant tot el seu cicle de vida. La primavera és el moment perfecte per a les inspeccions i reparacions de les pells. Durant l’hivern, el seu abric podria haver-se danyat, i és millor vos d’aquestes abans de guardar el seu abric a l’estiu.

Els nostres experts estaran encantats d’inspeccionar les seves pells i li donaran un pressupost de reparació sense compromís. Li tornarem al seu abric seu veritable brillantor.

ENS POSEM EN CONTACTE?

3 + 9 =