Warning: copy(/var/www/vhosts/labotigadelapell.cat/httpdocs//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/labotigadelapell.cat/httpdocs/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Conservació de peces de pelleteria - La Botiga de la pell

Conservació de peces de pelleteria

La Botiga de la Pell és el seu principal especialista en servei de pelleteria. La nostra càmera d'abrics de peces de pell està dissenyada per mantenir la seva pell en perfectes condicions.

CONSERVACIÓ DE PELLS DE PELLETERIA

El seu abric de pell és el seu escut contra els durs efectes climàtics hivernals. Tant com el seu abric de pell el protegeix, necessita una dosi de cura per mantenir la seva bellesa i resistència.

La Botiga de la Pell és el seu principal especialista en servei de pelleteria. La nostra cambra de conservació de pells està dissenyada per mantenir la seva pell en perfectes condicions.

L’emmagatzematge en la nostra càmera és essencial per a les seves pells. Pot ser temptador deixar la seva pell a casa mentre no la utilitza en els mesos de calor. Mantenir la seva pell a casa pot semblar inofensiu, però pot causar un deteriorament més ràpid que l’emmagatzematge en fred brindat per un professional. Què causa això?

La seva llar manté una temperatura confortable durant el canvi d’estacions; però, el pèl és un material delicat. La pell conté petites quantitats de greix natural. La mala conservació de les seves peces de pell poden causar estralls en la seva peça de pell.

A la Botiga de la Pell tenim els mateixos mitjans que les botigues i pelleteries internacionals per a l’emmagatzematge de pells a Barcelona.

Les pells que tenim emmagatzemades a les nostres càmeres compten amb:

  • Accés i supervisió assegurances
  • Control del clima i la humitat
  • Control de la llum UV
  • Protecció contra paràsits i insectes

La pell és delicada i és propensa a recollir els altres olors que poden estar a l’aguait en el seu emmagatzematge. Les criatures com les arnes, les aranyes i altres insectes poden causar danys severs al seu abric, comportant a un reemplaçament costós de seccions senceres de pell.

Les nostres cambres de conservació de pells a Barcelona, ​​utilitzen tecnologia d’emmagatzematge en fred.

Com més temps estigui el seu abric en cambra frigorífica, més temps durarà. L’emmagatzematge en una correcta temperatura amb una humitat constant, la seva pell romandrà saludable per molts anys.

Les nostres instal·lacions també proporcionen un ampli espai per a cadascuna de les seves pells, assegurant que tinguin espai per respirar còmodament mentre estan emmagatzemades.

Quan vostè porta la seva pell, fem una inspecció completa de la seva peça:

  • Identificar i confirmar el tipus de pell
  • Determinar l’estat actual de la pell
  • Inspeccionem els revestiments, tancaments, botons, etc.
  • Suggerim altres serveis si cal, com ara neteja o reparació

Recollir la seva pell és fàcil, i podem emmagatzemar qualsevol pell, independentment d’on l’hagi comprat.

La Botiga de la Pell té més de 30 anys d’experiència en la indústria de la pell. Ens sentim orgullosos del nostre nivell d’experiència en tots els aspectes de la protecció i cura de la pell, i entenem l’important que és la seva pell per a vostè.

Contacti’ns avui per reservar el seu espai en les nostres càmeres d’emmagatzematge de pells d’última generació!

ENS POSEM EN CONTACTE?

12 + 12 =