Warning: copy(/var/www/vhosts/labotigadelapell.cat/httpdocs//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/labotigadelapell.cat/httpdocs/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Transformació i modernització de peces de pelleteria - La Botiga de la pell

Transformació i modernització de peces de pelleteria

Amb la transformació o modernització de les seves peces de pell o cuir vostè podrà gaudir d'una peça personalitzada i a la seva mida, a una fracció del preu de comprar una pell nova.

PERQUÈ TRANSFORMAR O REMODELAR SEU PEÇA DE PELL O CUIR

Un restyling o transformació / modernització d’una peça de pell o cuir pot transformar una peça vella a una nova i distingida.

Una de les millors qualitats de la pell és la seva versatilitat. Vostè pot tenir una peça de pell de fa uns anys que ha estat ben mantinguda, però té un estil antiquat.

En lloc de comprar un abric de pell completament nou, pot provar una transformació o modernització de la peça.

No creus que la teva peça de pell pot ser modernitzada? Pensi-ho novament.

A la Botiga de la Pell pot remodelar el seu peça de pell per enlluernar i sorprendre a tots.

La pell és un material extremadament versàtil i sostenible. Per exemple un abric de pell o cuir, es pot reutilitzar, transformar o arreglar la peça en formes i estils completament diferents.

No importa si ha estat al seu armari durant anys o si se l’han regalat, podem aconseguir un disseny actual i innovador amb una simple remodelació de la seva peça.

Estem orgullosos dels nostres serveis de pelleteria a Barcelona. Amb més de 30 anys d’experiència combinada, el nostre equip de pelleters i dissenyadors professionals li donen a la seva pell el més alt nivell de cura.

Si vostè té un abric de pell o l’ha heretat és possible que no li quedi perfectament. A La Botiga de la Pell pot adaptar el seu abric perquè li quedi un disseny únic.

Molts abrics vells són voluminosos i poden resultar-pesats de portar; podem modificar el seu abric de pell perquè senti com que va ser fet en exclusiva per a vostè. També podem eixamplar el seu abric si li resulta massa atapeït.

A la Botiga de la Pell som majoristes de pells fines, les quals utilitzem perquè els nostres treballs s’adaptin perfectament a les tendències actuals.

Potser el teu abric de pell només necessiti petits ajustos. El nostre personal altament capacitat pot gestionar qualsevol alteració, no importa com de gran o petita sigui. Arranjaments menors inclouen reemplaçar els botons, ganxos, o reparar el folre interior. També podem modificar el coll i les mànigues per donar-li un aspecte modern.

Si la seva pell necessita una transformació completa, els nostres dissenyadors li assessoraran sobre el seu gust i estil personal. Et preguntarem com vols portar les teves pells. Alguns dels nostres clients reserven les seves pells per a ocasions especials com gales, però molts dels nostres clients prefereixen usar les seves pells per a esdeveniments més casuals. “Les pells de” cada dia “es veuen a tot arreu, des de la botiga de queviures fins al consultori del metge. Una de les opcions que podem oferir-li, és transformar la seva peça de pell en una moderna gavardina reversible.

Per a ocasions especials, modernitzem el seu abric de pell sense deixar de ser fidel a la seva essència clàssica.

Les pells tenyides són també una gran tendència en el món de la moda. El nostre equip pot incorporar nous tons al seu vell abric.

La Botiga de la Pell té dissenyadors de peces de pell de primera classe amb amplis coneixement de les tendències actuals.

Quan ens portis la teva antiga peça de pell, et rebrà un dels nostres dissenyadors per veure les teves opcions de transformació i modernització de peces de pelleteria, assegurant-te que encaixi perfectament amb el teu estil i necessitats personals. Amb aquest restyling de la seva peça de pell o cuir, vostè pot gaudir d’una peça única a una fracció del preu de comprar una pell nova.

Els nostres mestres pelleters han treballat amb dones i homes per donar vida a la seva visió de la moda. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per programar la seva cita amb els nostres professionals.