Warning: copy(/var/www/vhosts/labotigadelapell.cat/httpdocs//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/labotigadelapell.cat/httpdocs/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Neteja de peces de pell - La Botiga de la pell

Neteja de peces de pell

A la Botiga de la Pell, vam netejar tot tipus de peces de pell.

NETEJA PROFESSIONAL DE PECES DE PELL

T’encanta la teva peça de pell. La teva pell et manté calent durant el fred i t’ajuda a estar elegant durant l’hivern.

Pots assegurar-te que la teva pell et brindarà anys de calor i comoditat al tenir el teu abric o jaqueta neta.

A més de la reparació i l’emmagatzematge de peces de pell, la neteja professional és un pas important en el manteniment de la seva pell.

L’equip de La Botiga de la Pell inclou experts pelleters, dissenyadors i tècnics per a proporcionar el més alt nivell de neteja. No només netegem tot tipus de pells incloent visó, marta, xinxilla i guineu, sinó que també proveïm serveis per als seus peces d’ant, napa i double face. Porti els seus articles de pell, o cuir a la nostra botiga per fer-li una neteja professional i la cura que la seva peça de pell necessita.

En les peces de pells fines també fem el procés de neteja light perquè la seva peça quedi més tova i lleugera.

El nostre procés netejarà i protegirà les seves peces de pell o cuir.

Per què és important la neteja de la pell

La neteja professional és essencial per a la salut del seu peça de pell. Quan toqui la seva pell, ha de sentir una textura suau i llisa. Això mostra que les pells del seu pelatge són saludables, però l’ús diari de la seva pelatge les exposa a petites partícules nocives. Aquestes partícules, com la pols, la brutícia o la sal, eliminen els olis naturals de la pell. Aquests olis naturals són la clau de l’extraordinària suavitat del pelatge.

La neteja i el condicionament de les pells eliminen les partícules existents de les pells el que fa que la seva peça torni a quedar com nova.

La Botiga de la Pell – Neteja de pells de pelleteria professional.

La seva pell és valuosa, així que assegureu-vos de confiar el seu abric de pell o jaqueta a l’pelleter adequat. Alguns salons de pelleteria envien les seves pells a un lloc completament diferent per la seva neteja. Altres pelleteries només venen pells, però no poden proporcionar serveis de postvenda.

La Botiga de la Pell és la millor opció per a la compra de pells noves i tots els serveis necessaris des de la reparació fins a la neteja.

El procés de neteja i condicionament del seu peça de pell no és com el procés de neteja de qualsevol material ordinari. Els experts en pells aconsellen portar la seva pell només a pelleters experts amb la formació i l’equip adequats. La seva tintoreria diària és una opció adequada de pantalons o vestits, però la pell és un material únic. Els productes regulars de neteja en sec poden assecar, tacar o danyar la seva pell. A més, l’equip normal de neteja en sec pot esquinçar seu pelatge.

Si porta el seu abric de pell o jaqueta a un servei no especialitzat en pells i es produeix algun dany, és possible que li quedi un abric molt malmès i que no pugui recuperar les seves pèrdues.

La Botiga de la Pell només utilitza netejadors i tecnologia de la més alta qualitat per netejar el seu pelatge. També condicionem i esmaltamos seu abric perquè llueixi com el dia en què es va comprar.

Porti les seves pells, cuirs o altres peces fines a La Botiga de la Pell per a una inspecció i per programar la seva neteja experta del seu peça de pell.

ENS POSEM EN CONTACTE?

10 + 6 =