Warning: copy(/var/www/vhosts/labotigadelapell.cat/httpdocs//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/labotigadelapell.cat/httpdocs/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Qui som - La Botiga de la pell

Qui som

La Botiga de la Pell està formada per un dels equips de pelleters mes reputats a nivell nacional.

QUI FORMEM LA BOTIGA DE L’PELL

Eduard Lozano, és el primogènit d’una família de pelleters, els inicis es remunten a 1955.

Als 18 anys, compagino els estudis, amb l’art de la pelleteria a Casa Balcazar, una de les més prestigioses de Barcelona, ​​arribant a ser un destacat tallador. Va realitzar part de les col·leccions més exclusives en astracan, visó, guineu, i tot tipus de pells, que van ser exposades en diversos països europeus.

El 1985 en societat amb Montserrat Parera, economista, dissenyadora i patronista, van crear l’empresa Eduard SCP, situada al carrer Aragó de Barcelona.

La bona relació qualitat / preu, va situar a La Botiga de la Pell entre les més importants de Barcelona, ​​el que va fer que el 1998, es traslladessin a la direcció actual, on sota el nom de Montserrat Parera La Botiga de la Pell i Eduard SCP , fabriquen i comercialitzen totes les seves creacions, tant per a clients majoristes, com la venda i serveis al detall.

Actualment, Eduard està considerat un dels millors talladors nacionals.

ENS POSEM EN CONTACTE?

1 + 12 =